DJ Bebe

A hangulat garantált!

Megbízhatóság, precizitás, fiatalos lendület, felejthetetlen hangulat!

_DSC2521.png

Kedves Érdeklődők!

Dj Bebe vagyok esküvői, és rendezvény dj!

Több mint 10 éve foglalkozok aktívan zenéléssel, amit tanulmányaim is igazolnak.

Gimnáziumba A Batók Béla Konzervatóriumba jártam jazz-gitár szakra. Utána elvégeztem a Szent György Hang- és Filmművészeti Technikumban a hangmester képzést. Jelenleg pedig a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen tanulok elektronikus médiaművészet szakirányon.

 

Kizárólag djézéssel, zenéléssel, és egyéb zenei munkákkal foglalkozok főállásban. Több száz koncerten, rendezvényen, és fesztiválon vettem részt, zenészként, djként, hangtechnikusként.

 

Az elmúlt években a magyar zenei élet vezető produkcióiban, és ismert fesztiválokon is dolgoztam, ahol megtanultam, hogyan kell professzionálisan kivitelezni egy rendezvényt hang, fény, zenei repertoár, és kommunikáció szempontjából, hogy a végén mindkét fél teljesen elégedett legyen, és a vendégek felejthetetlen élményekkel gazdagodjanak.

 

Nagyon fontosnak tartom a zenei, illetve a hangtechnikai képzettséget, mert ez ebben a szakmában elengedhetetlen.

Nyilván van több kiváló dj, aki autodidakta módon sajátította el a lemezlovasság fortélyait, de sajnos sokan vannak, akik sok éves tapasztalattal sem tudnak alapvető zenei, és hangtechnikai ismereteket.

 

Heten vagyunk testvérek, több mint negyvenen unokatestvérek, úgyhogy rengeteg nagy lélekszámú esküvőn voltam az elmúlt időszakban, vendégként is. Ez abban is segít, hogy egy teljesen más oldalról tudom látni az esküvő kivitelezését, és belső munkálatait. 

Számomra a legfontosabb, hogy Mindenki tényleg jól érezze magát, és hogy A nagy este egy csodálatos, és felejthetetlen élmény maradjon!

 

A zenélés a hobbim, a munkám, és a hivatásom is egyben, hogy szórakoztassam az embereket! 

Nagycsaládosoknak, és hétköznapi rendezvényekre 10% kedvezményt adok mindenből!

Természetesen számlaképes egyéni vállalkozó vagyok 0 százalékos áfával!